CamilleChen
CamilleChen
ViewSonic Team
 · Look forward to connecting with you all!

Topluluk kuralları ve yönergeleri

Nazik ve saygılı olun.

Ortak değerlerimize odaklanalım ve dramadan kaçınalım. Sağlıklı tartışmaların olabileceği, ısırıcı bir ton olmadan hoş bir ortam oluşturmak istiyoruz.

Spam veya taciz edici davranış kabul edilemez.

Topluluğumuzda herkesin saygılı bir katılımcı olmasını bekliyoruz ve başkalarına saldırmadan veya uygunsuz içerik yayınlamadan burada kalmasını umuyoruz. Ayrıca, rahatsızlık verici davranışlar ve yanlış bilgilendirme de kabul edilmeyecektir.

İşletme teklifleri, hem halka açık gönderilerde hem de özel mesajlarda kesinlikle yasaktır.

Yöneticiler ve moderatörler, bu tür gönderileri siler ve işletme teklifi yaparak topluluğu rahatsız eden ortak grupları kaldırabilirler.

Topluluğun öğrenme hedefleriyle ilgili kalın.

Bu, myViewBoard ile öğretmede başarılı olmak isteyen eğitimciler için bir alan. Bu hedeflere doğrudan katılmayan içerikler silinecektir.

Özet

Kanunsuz veya müstehcen içerik, spam veya diğer topluluk üyelerine karşı yıldırıcı davranışlar tolere edilmez. Tehditkâr mesajlar yayınlamak hesap kapatılmasına yol açabilir. Bu kuralları ihlal etmekten kaçınmak için, özenle okuyun, yasadışı veya tehditkâr bir şey yapmayın, ilgili başlıklar için kontrol edin ve kişisel bilgi paylaşmayın.